MonsterKatalogen.com » Näringsliv » Generella företag

Hur driver man en grävmaskin?

av simina, Friday den 6 April, 12

För att veta hur fungerar en larv och hur du kan köra grävmaskin, måste vi tala om alla de delar eller objekt som denna stora utrustningen består av.

Hur driver man en grävmaskin?

Reservdelar

För att veta hur fungerar en larv och hur du kan köra grävmaskin, måste vi tala om alla de delar eller objekt som denna stora utrustningen består av. Vi kommer att prata, beror huvudsakligen på grävmaskinen armen och komponenter bom, motorn (som är hydrauliskt) av huset (som är viktigt att ha kontroll över grävmaskinen) och på fötterna. Grävmaskiner är stora tunga utrustning som används vid byggnadsarbete och därför är det viktigt för industrin.

Armen rör sig som en mänsklig arm, en handled och albue.Gravmaskinarmen består av två hydrauliska cylindrar, en hink och en bom, vilken är den övre delen.
Den inre delen av en cylinder innefattar en cylinder med en stång inuti, och en kolv som är den ände av cylindern. Oljan bidrar armen att röra sig, vilket innebär att volymen är densamma, i annat fall kolven skulle falla till botten. Om man vill skapa en rörelse hos en eller båda av armen, olja pumpas genom änden av en kolv och tryckstången genom cylindern. Noggrannhet kan snabbt manipuleras när du kontrollerar oljan som går genom ventilen. I hytten, kan detta kontrolleras.
Grävmaskinens motor fungerar annorlunda från bilens motor. Bilens motor får energi från den (bilen), men det är olika för en grävmaskin. Utrustningen använder mycket kraft för att flytta grävmaskinen. Motorn skickar makt för att flytta den: makt är hydrauliska.
Svingens bidrar begravning maskin att starta. Svingens cirkel består av flera delar: en yttre lagerbanan, inre lagerbana, kullager och en vingspets. Vingspetsen passerar längs den inre lagerbanan, som inte rör sig, och de yttre varven ras, kal det göras mjukt tack vare lagren.
Hytten är den tredje delen av en grävmaskin. Det är den övre ramen och föraren är i kontrollen. Föraren kan styra riktning och höjd samtidigt, tack vare de två spakarna på sidorna och två på framsidan.
Fötterna består av två typer. De kan vara på hjul eller band. En grävmaskin används endast på hardcourt, såsom betong eller grus. Ett bälte begravning maskinen har möjlighet att köra på mindre stabila marken, lera eller sand. En bandgrävare kan användas på alla typer av ytor, eftersom den inte sjunker ner i jorden. Det kryper längs en transportmekanism. Denna utrustning kan endast fungera på plats och måste dras tillbaka.

Det finns flera mark engasjerendee bilagor:
Den gräver skopa för att gräva lera, sten eller is, eller mjuk jord.


V skopa, en lastare skopa som gör energibesparingar och ökad produktivitet när det gäller vissa program.
Den hardpan eller ishink, som städning skopa som bröt också mjukt eller väl lossnade material.
Skelettet hink, vilket möjliggör en mångsidig och bärbar metod för att separera grövre och material finare

http://www.machineryzone.se/

Pluslänkar